TARINAMME

 

Vuonna 1925 nuori, juuri vaatturinopin läpikäynyt, Nikolai Peltokangas saapui Alajärven kirkonkylään ja perusti oman yrityksen. Liikeideana oli valmistaa alueen asiakkaille laadukkaita juhla- ja arkivaatteita. 1930-luvun lama-ajan ja sotavuosien jälkeen yrityksen toiminta laajeni vähittäiskaupan puolelle ja varsinainen vaatturintyö väheni.

Siitä lähtien on Peltokankaan suku, nyt kolmannessa sukupolvessa, halunnut palvella asiakkaitaan tarjoten laadukkaita merkkituotteita kukkarolle sopivaan hintaan. Tällä hetkellä yrityksemme on yksi vanhimmista vaatteiden erikoiskauppaa harjoittavista yrityksistä Suomessa. Missiomme on tarjota nuorekkaille aikuisille naisille ja miehille hyvälaatuisia, oikealla mitoituksella sekä kivalla jujulla varustettuja vaatteita.

Arvoissamme korostuu erinomainen asiakaspalvelu, asiantuntijuus sekä kotimaiset juuret. Olemme lähellä asiakastamme, mikä takaa sen, että asiakkaidemme ääntä kuunnellaan päivittäin ja toimintaamme ohjataan aidosti tämän perusteella.

Palvelemme Seinäjoen Epstorilla, Tampereen Koskikeskuksessa sekä nyt myös verkossa. Verkkokaupan avaaminen oli pitkän työn ja suunnittelun tulos. Mietimme ja tutkimme, mikä tekisi ostamisesta mahdollisimman helppoa ja miellyttävää nettikaupassa. Näitä elementtejä olemme pyrkineet sivuillemme toteuttamaan. Vaikka olemmekin lopputulokseen tyytyväisiä, ei maailma kuitenkaan ole valmis. Kehitystyö siis jatkuu ja arvostamme jos Sinulle, hyvä asiakkaamme, tulee toiveita palvelun kehittämiseksi. Teemme tätä, jotta voisimme palvella teitä entistä paremmin! 

Tilaa uutiskirjeemme